Vakuutuskeskus-ryhmä on vahinkovakuutusyhtiöiden keskusyhteisö ja neljän vakuutuslajin osaamiskeskus. Sen muodostavat Liikennevakuutuskeskus, Potilasvakuutuskeskus, Ympäristövakuutuskeskus ja Lääkevahinkovakuutuspooli. Vakuutuskeskuksen organisaatiot toimivat yhteisillä resursseilla ja niillä on yhteinen johto.

Keskus hoitaa lakisääteistä vakuutus- ja korvaustoimintaa sekä koordinoi jäsenyhtiöidensä yhteistyötä ja kansainvälisiä tehtäviä. Liikennevakuutuskeskuksen yhteydessä toimii lisäksi mittavaa liikenneturvallisuustutkimusta tekevä Onnettomuustietoinstituutti OTI.

Vakuutuskeskus työllistää lähes 200 vakuutusalan ammattilaista. Modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Vakuutuskeskus sijoittui vuonna 2019 Olympiakomitean Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. Vakuutuskeskus on myös vuodesta toiseen pärjännyt erinomaisesti Työterveyslaitoksen Parempi työyhteisö -tutkimuksessa. Seuraa työpaikkailmoituksiamme LinkedIn-sivullamme.

Tutustu Vakuutuskeskuksen organisaatiorakenteeseen (jpg-kuvatiedosto)

Tutustu vakuutuslajeihin tarkemmin kunkin keskuksen omilla sivuilla: